Aktiviteter

Lunds kaninhoppare

AktiviteterTänk på att alla måste hjälpa till med våra träningar och tävlingar! Man plockar fram och undan tillsammans!


Titta gärna lite då och då under denna flik för det dyker ofta upp nya aktiviteter. Gå gärna med i vår facebookgrupp så får du en påminnelse om vad som händer!Vårens program

För att delta i våra aktiviteter vill vi att kaninerna är vaccinerade mot myxomatos, RVHD1 och RVHD2. Vaccinationsintyg ska kunna visas.


Vårens aktiviteter är nu inplanerade! Ta fram almanacka och boka in följande dagar:


28 april

Vårcupen del 1, kl 14 - ca 16.

Denna deltävling träffas vi på Zoogiganten i Lomma, kl 10.45. Vi kommer att hoppa tävlingsbanan en gång. Parallellt och när tävlingen är klar är det träning fram till ca 15.00. 

En kul liten klubbtävling där alla tävlar mot alla. Passar utmärkt också för nybörjare! Ingen misslyckas! Pris till alla deltagare sista tillfället. Anmäl dig senast 20 april till kontakt@lundskaninhoppare.se. Anmälningsavgift 50 kr/kanin. Gäller för alla fyra tillfällen! Separat annons med mer info kring regler mm kommer senare i vår.


6 maj

Nybörjarkurs i kaninhoppning.

Grantofta gård Malmö 18-20. Begränsat antal deltagare. Teori och praktik. Ta med egen (vaccinerad) kanin eller låna. Fika ingår. Pris 100 kr för den som hoppar. 50 kr för medföljande. Barn under 12 år måste ha vuxen med sig. Vuxna deltagare är också varmt välkomna! Anmäl senast 2 maj till kontakt@lundskaninhoppare.


25 maj

Vårcup del 2, träning parallellt. 14-ca16.
Denna deltävling träffas vi på Grantofta gård, Särslövsvägen 76, kl 14.00. Vi kommer att hoppa tävlingsbanan en gång. Parallellt och när tävlingen är klar är det träning fram till ca 16.00. 


9 juni

Vårcup del 3, träning parallellt. 14-ca17.
Vi träffas på Grantofta gård, Särslövsvägen 76, kl 14.00. Vi kommer att hoppa tävlingsbanan en gång. Parallellt och när tävlingen är klar är det träning fram till ca 17.00. 


16 juni

Tävling Botaniskan i Lund. Mer information se Skuttli.


17 juni

Vårcup del 4, avslutning på vårcupen!

Vi träffas  på Grantofta gård, Särslövsvägen 76, kl 17.00.  Vi hoppar fjärde deltävlingen och därefter prisutdelning och fika! Ingen träning denna dag. Medtag gärna picknick.


26 juni

Kvällstävling, för mer information se Skuttli.


7 juli

Tävling, för mer information se Skuttli.


22 juli

Kvällstävling, för mer information se Skuttli.


3 augusti

Lyckocuperna med klubbkampen, för mer information se Skuttli.


24 augusti

Klubbmästerskap och Djurens dag på Jägersro. Prova på kaninhoppning och en massa annat kul! Djur i massor!! Mer information kommer!

Varmt välkomna till vårens alla aktiviteter! ❤️


Sidan uppdaterad: 2019-06-09

Kommande aktiviteter:


17 juni
Vårcup, del 4


26 juni
Kvällstävling


7 juli

Tävling


22 juli

Kvällstävling


3 augusti
Lyckocuperna och klubbkampen


24 augusti

Klubbmästerskap och Djurens dag


Läs mer...